Nyomtatás
2023. január 26., Csütörtök 23:02

Mandoki Soulmates feat. Takáts Tamás – Tegnapi lázadók

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A reményteli „Tegnapi lázadók” című közösét emeli ki az új évben többszörösen jubiláló Mandoki Soulmates és a Máté Péter-díjas Takáts Tamás.
Nézzétek és hallgassátok meg itt a dalt!

Mandoki-Soulmates-feat.-Takáts-Tamás-–-Tegnapi-lázadók Mandoki Soulmates feat. Takáts Tamás – Tegnapi lázadók | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Ez az egyik fülbemászó és biztató szerzemény a zenei legendák alkotta formáció új korongjáról, a ’Magyar Képek’-ről. A lendületes rock-himnusz hatalmas löketet adhat a 2023-as évkezdéshez.

A hazai blues legenda hangja örökérvényű üzenetet közvetít a dalban: „A tapasztalt és fiatal lázadók összefogásáról szól ez a felvétel egy jobb világért, ahol a generációk közösen harcolnak az emberségért.” – osztotta meg a Fonogram Életműdíjas szerző/producer/előadó, egyben a felvétel szövegírója és zeneszerzője, Leslie Mandoki. Hozzátette azt is, hogy a tavaly év végén megjelent, „lelkitársakkal” közösen megalkotott lemeze az eddigi legnagyobb munkája.

A zenei anyag hatalmas sikerrel debütált. A megjelenés hetében a legtöbbet eladott albumként felkerült a MAHASZ által jegyzett hivatalos toplista élére.

Az igazi ikonokból álló zenekar tagjainak összesen 35 Grammy-díjuk van és harminc éve dolgoznak az angol progresszív rock és az amerikai fusion jazz művészi ötvözésén.

Megjelent: 200 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek