Nyomtatás
2016. október 10., Hétfő 18:27

Holló Róbert

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Név:
Holló Róbert
Robi a képen!
Magamról:
1987 januárjában születtem.
Általános iskolai éveimet a Dr. Kettesy Aladár általános iskolában végeztem. Ezek után elvégeztem a BMF és a Neumann János Informatikai társaság által szervezett teljes körű ECDL tanfolyamot. 2004-ben jelentkeztem a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola felnőtt tagozatára. Időközben elvégeztem egy OKJ szoftver üzemeltetői tanfolyamot, és jelenleg főállásban az Egyesület a Sérült Emberekért (www.egyse.hu) szervezetnél dolgozom. 2007-ben elvégeztem az egyesületünk által támogatott „Rádiózási alapismeretek” médiaismereti tanfolyamot. 2008. júniusában érettségiztem. 2009. november 17-én indítottuk útjára a Lépés Rádiót, melynek tulajdonosa az Egyesület a Sérült Emberekért Szervezet és a kezdetektől én vagyok a rádió főszerkesztője. 2012-ben részt vettem, egy OKJ-s Rádió Műsorszerkesztői Munkatársa képzésen az Egyesület a Sérült Emberekért Szervezet és a Tűr István Képző Központ jóvoltából.

Műsoraimról:
A Lépés Délelőtt logója
Hétfőn, Kedden és Szerdán délelőtt kollégámmal Sanyival várunk téged is a hangszórók mellé, egy könnyed napindító magazin műsorral a Lépés Délelőttel. A 120 perces programban többek közt Színes, Érdekes hírek, Horoszkóp, napi Könyvajánló és még sok érdekes rovat vár. Ami garantált az a jó hangulat! Gyere és érezd te is jól magad!
A Randihely Társkereső műsor Logója
Csütörtökönként este 20:00 - 22:00 között Randihely Társkereső című műsorral jelentkezem és egy őrült kollégával akinek neve Rozsák Dávid. A műsort támogatja a randihely.hu társkereső oldal, melyen ha regisztrálsz bekerülhetsz adatlapoddal a társkereső műsorba. Ezen felül hétről - hétre érdekes témákat vesézünk ki.

Pénteken este 18:00-20:00 között Krisztával kavalkádozom, melyben a Kívánság műsor mellett mindig van, egy érdekes téma, vagy valami színesség melyet általában Kriszta hoz, én meg igyekszem biztosítani a technikát, illetve a jó hangulatot és a jó zenéket.

És ha még nem untál volna meg, akkor szombaton este 18:00-20:00 között Szorító című műsorunkban is részt veszek melyben hétről - hétre mindig valamin vitatkozunk és jól szórakozunk... Várok mindenkit a hangszórók mellé akkor is ha nem én vagyok adásban!!!

További információk

Megjelent: 5072 alkalommal Utoljára frissítve:2023. szeptember 05., Kedd 21:26
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek