Kiváló tintapatron

Kiváló tintapatron

A tintapatron és a patron töltés költségén nagyon sok pénzt takaríthatunk meg

Nyomtató - Napjainkban már egyetlen cég se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek mindössze 200-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor pedig új tintapatront vennénk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes festékpatronért.

Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron vásárolunk tintapatront. Javaslatok a Refillparadise tintapatron blogon. A tintapatron elképzelhetetlenül magas áron kapható. Manapság már az irodai nyomtatók a mindennapi életünknek ugyanolyan természetes részét alkotják, mint más egyéb informatikai eszközök.

Nagyon fontos, hogy milyen módon végezzük el a tintapatron vásárlását. A RefillParadise patrontöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron és a lézernyomtató toner az utántöltést bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségei így – a tintapatron típusától és fogyasztói árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-05-24 16:13

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner