Részecskeszűrő felújítás

Részecskeszűrő felújítás

Régi gépkocsi vásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye drasztikusan leromlott. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a sebességet. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján látható cikk.

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló molekulák szabadon távozását. Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépkocsik részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy kitűnő részecskeszűrő a káros anyagok kilencven százalékát képes csapdába fogni.

Régi gépjármű vétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számos alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. A gyenge minőségű részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát trükk.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-05-31 10:22

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner