Tárgyaláshoz ideális egy konferencia mappa

Tárgyaláshoz ideális egy konferencia mappa

És mi legyen benne? A legfontosabb egy jó golyóstoll és egy jó jegyzetfüzet. Bizonyára többen is tapasztalták, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen számos eszközre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egy helyen elférjen minden. A praktikum titka a számos tároló rekesz. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk oldaljelölőkkel. Fontos, hogy ha gyarapszik az anyag - vagy netán fogynak a prospektusaink - a mappa anyaga ezt kezelni tudja és ne nyújtson olyan képet, mint ami sok éve használatban van. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegyeknek és CD-nek, kéznél van a cég prospektusa esetleg digitális bemutatója. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy baráti beszélgetés során is átadhatjuk cégünk marketing anyagát. Természetesen mi is kapunk hasonló anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a számos zseb. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség van gémkapocsra, celluxra, mini tűzőgépre, binder csipeszre, zsebszámológépre vagy szövegkiemelőre is. A konferencia mappában minden elfér, akár egy mini irodát is berendezhetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jöhet, ha nincs a közelünkben asztal, mivel a kemény borítójú mappa ezt is pótolhatja. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha jól záródik és szállítás közben nem hullnak ki belőle a papírok.

Forrás: wts.hu, 2018-03-31 22:05

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner