Akciós paplan rendelés

Akciós paplan rendelés

Pamut borítású paplan a naturális alapanyagok kedvelőinek

Pamut borítású paplan a természetes alapanyagok szeretőinek. Gyapjú paplan a fagyoskodóknak. A gyapjú ismérve, hogy páratlan hőtartó. Testünk hőjét egyszerűen átveszi és elnyeli, az izzadást elpárologtatja.

Műszál golyós töltetű paplan nagy körben elterjedt. Merthogy a tesztelés során tudatára ébredtek a gyártó cégek, hogy a réteges poliészter szál remek hővezetési attribútummal bír. Ellenáll a mosásnak, a test hőjét hamar átveszi. Gyakran használják túrafelszerelésekben is.

Az Otthonkomfort webshop leglényegesebb küldetése, hogy remek paplanok bőséges palettájával szerepeljenek a versenyben. Családbarát paplan árakkal minden egyes korcsoport részére. A vevők elégedetten távoznak és újra visszatérnek hozzájuk.

A gyártók hatalmas figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának nívójára, tudniillik ez érintkezik bőrünkkel alvás során. Ötletek az Otthonkomfort paplan honlapon. Számottevő feltételnek kell teljesítenie a fedőanyagnak. Van 95 fokon tisztítható Paplan, mely magas egészségügyi követelményeknek megfelelő.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2018-02-24 18:10

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner