Költöztetés tippek

Költöztetés tippek

Megannyiszor idéz elő nyugtalanító szituációt, hogy költöztetés után a számla nagyobb a vártnál

Költöztetéskor igazán elengedhetetlen, hogy milyen állapotban jutnak értékes tárgyaink a régi lakásból az új helyére. Sokan az ismerősöket kérik meg abban, hogy segítsenek a bútor szállításban. Ami a költöztetés alatt szokás szerint számtalan bajhoz vezet. Kezdve azzal, hogy a súlyos háztartási gépek mozgatása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés során négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Sajnos az ilyen amatőr költöztetés megszokások során szoktak nagyon rondán megsérülni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Sokan nem tudják, hogy milyen fillérekért számláznak a költöztetés vállalkozók. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban költöztetéskor az ismerőseimmel együtt költöztünk. Javaslatok az OlcsóKöltöztetés1 költöztetés honlapon. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a súlyos mosógép belevág a tenyerembe. A régi utálatos költöztetés megtapasztalások miatt legutóbb költöztető céget kerestem fel. Gyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-10-27 18:56

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner