Rendkívüli online rádió

Rendkívüli online rádió

Létezik egy nem mindennapi online rádió. A Lépés Rádió célja elsősorban az, hogy a fogyatékos embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Valamint az online rádióhallgatók számos népszerű zenét halljanak

Webrádió - Az online rádió közösségének elengedhetetlen, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársát. Fontos céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljesen ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Ennek ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát. Online rádió infók ezen a weblapon.

Rendkívül bámulatos, hogy az online rádióban húsz kolléga dolgozik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-11-26 13:29

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner