Jelenleg Műsorban:
2018 dec.15   19:00 - 21:00   Sanyi - Party Zóna   

Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Új zenék

previous arrow
next arrow
Slider
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Panasonic Aquarea hőszivattyú - pénztárca kímélő fűtési rendszer

Panasonic Aquarea hőszivattyú - pénztárca kímélő fűtési rendszer

Aquarea hőszivattyúval a fejlett fűtés többé már nem megszerezhetetlen álom. Megannyian úgy gondolják, hogy egy hőszivattyú beszerzése nagyon drága mulatság. Egy gyors fejszámolással rögtön körvonalazódik, hogy ez mekkora tévedés. Néhány év alatt a korszerűtlen fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy fejlett hőszivattyú. Egyedülálló módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi tökéletes teljesítményét. Emiatt jóval hamarabb megtérül a hőszivattyúba fektetett pénz

Geotermikus fűtés - Napjainkban fontos kérdés az alacsony költségű fűtés. A fejlett technika biztosítja, hogy bankszámlánkat kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Az egyik ismert, korszerű lehetőség az Aquarea hőszivattyú üzemeltetése. Panasonic hőszivattyúval lényegesen csökkenthető a fűtés díja. Ráadásul nem okoz problémát az Aquarea hőszivattyúnak a kiépítése.

A földgáz költsége egyre magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók csakhamar elfogynak. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenedhetünk a földgáz ár robbanás borzalmas hatásától. Védelemben élhetjük hétköznapjainkat. Nem kötelező attól megijedni, hogy a szén ára bármelyik héten az egekbe ugorhat. Viszont a Panasonic Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen keresztül megfizethető árú fűtést nyújt.

Egy modern Panasonic hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Nem kell sok százezret költeni az Aquarea hőszivattyúk beüzemelésére. A beépítés a jelenlegi padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Nagyon megbízható az üzemeltetés. Hisz nem keletkezik káros anyag. Alacsony fenntartási költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer telepítése minden esetben kifizetődő. A gázfűtés díja előreláthatóan 50 százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. Az olcsó fűtési költség mellett biztosítja a lakóknak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a zsebünkben marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a lista elején van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészségünk és Földünk oltalma szempontjából a leghasznosabb beruházás. A hőszivattyú eladó, hőszivattyú árlista kulcsfontosságú az embereknek. Leszármazottainkra is ügyeljünk, amikor a bolygó véges energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított konyhai hűtő. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtőszekrény a lakás meleg levegőjét hűti le. Az Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csak inverz módon játszódik le a művelet. A magasabb hőfokú térségből elvonja a hőenergiát és leadja a hidegebb helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához olcsó áramra van szükség.

Kiemelt téma: Panasonic Aquarea, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-11-03 13:36

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner
facebook_page_plugin

Névnap

2018. december 15. szombat
Valér
A Nap kel 07:31-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Etelka, Aletta
napja lesz.

Tárhely szolgáltatónk:


Engedélyszámunk

Mahasz/artisjus:
W/001334/2018

Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Randihely Társkereső oldal


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft

    mystat
Tetejére
Template by JoomlaShine