Aquarea hőszivattyú - hatékony alternatív fűtési rendszer

Aquarea hőszivattyú - hatékony alternatív fűtési rendszer

Panasonic hőszivattyúval a korszerű fűtés többé nem megszerezhetetlen vágyálom. Ezernyien azt gondolják, hogy egy hőszivattyú megvásárolása megfizethetetlenül költséges. Csakhogy egy gyors számítással azonnal körvonalazódik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Pár év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy energiatakarékos hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú nagy hidegben is megtartja száz százalékos hatásfokát. Emiatt jóval rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba fektetett pénz

Hőszivattyú fűtés - Manapság jelentős probléma az alacsony költségű fűtés. A korunkbeli technika lehetővé teszi, hogy bankszámlánkat kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Az egyik népszerű, modern választás a Panasonic hőszivattyú üzemeltetése. Aquarea hőszivattyúval nagyon csökkenthető a fűtés számlája. Ezenfelül nem jelent gondot a Panasonic hőszivattyúnak a kiépítése.

A gáz díja folyamatosan drágább lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások hamarosan kiapadnak. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenedhetünk a kőolaj ár robbanás brutális hatásától. Nyugodtan élhetjük mindennapjainkat. Nem kell attól tartani, hogy a földgáz ára akármelyik héten egetverően kirobban. Ugyanakkor a Panasonic Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy teljes életen át megfizethető árú fűtést garantál.

Egy korszerű Aquarea hőszivattyút korábbi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell százezreket félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A folytatást az AIRTECH Hungary Kft. levegő víz hőszivattyú weboldalán találja. A beüzemelés a meglévő padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is kivitelezhető. Igazán biztonságos a használata. Merthogy nem keletkezik káros anyag. Megfizethető fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús fűtési rendszer beüzemelése minden esetben kifizetődő. A hagyományos fűtés díja várhatóan 50%-kal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. A pénztárcabarát árú fűtés mellett garantálja a családnak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a pénztárcánkban marad.

Környezetvédelmi szempontból is a lista tetején van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Tulajdonképp semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészségünk és Földünk védelme szempontjából a legfontosabb befektetés. Gyerekeinkre is ügyeljünk, amikor a bolygó véges energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A Panasonic hőszivattyú alapjában véve egy inverz hűtőgép. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtő a konyha melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csak inverz módon játszódik le a művelet. A magasabb hőfokú térségből elvonja a hőt és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez olcsó áramra van szükség.

Kiemelt téma: Aquarea, Aquarea T-CAP, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-11-12 12:31

 

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner