Nyomtatás
2020. november 30., Hétfő 19:07

Bebe Rexha - Baby, I'm Jealous (ft. Doja Cat)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban óriási trackkel tért vissza.
A videót már több mint 14 millióan látták pár nap alatt, nézzétek meg ti is itt!

Bebe Rexha - Baby, I

Az újdonságra megérte várni: a Grammy-jelölt énekesnő egyedi hangszíne, a fülbemászó beatek és Doja Cat ütős rapbetétje egy jó lüktetésű zenében válnak eggyé.

Bár a dal komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, Bebe mindezt funky, játékos és nem utolsó sorban bátorító flow-ba szőtte bele.

„Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnövelte bennem az irigységet és milyen hatással volt arra, ahogy érzem magam” - árulta el az énekesnő. „Folyamatosan látjuk mások életét és néha azon kapom magam, hogy a saját értékeimet és szépségemet másokéhoz hasonlítom. Viszont ez is az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk a féltékenységet” - tette hozzá.

Az albán származású, amerikai énekesnő-dalszerző számára 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg a nemzetközi sikert, amin olyan slágerek szerepelnek, mint a „The Way I Are (Dance With Somebody)” vagy a „Meant To Be”. Azóta folyamatosan hódítja meg a slágerlistákat populáris szerzeményeivel, mint például a Spotify-on 374 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közös „Say My Name” című trackkel, vagy a közönségkedvenc „I’m a Mess”-szel.

Extravagáns klip is forgott az új felvételhez, amelyben a dalszöveg színekben gazdag képekben kel életre.

Megjelent: 632 alkalommal Utoljára frissítve:2020. november 30., Hétfő 19:07
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek