Nyomtatás
2020. október 31., Szombat 19:23

David Guetta & Sia - Let’s Love

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kiemelkedő felvétellel jelentkezett a francia EDM mogul, David Guetta, kollaborátora pedig ismét a megismételhetetlen hangú Sia.
Nézzétek meg a „Let’s Love”-hoz készült látványos lyric videót itt!

David Guetta & Sia - Let’s Love

Az újdonság egy ellenálhatatlan groove-okkal fűszerezett, upbeat pop dal, amely a 80-as évek elemeit csomagolja frissen tartó, mai hangzásba.

„Nagyon szerettem volna egy felemelő, energikus zenét kiadni a karantén ideje alatt. Imádok klub trackeket csinálni, de most egy feel-good számot akartam kihozni” - mesélte Guetta. „A „Let’s Love” a szeretet és a remény üzenetét közvetíti” - tette hozzá.

A szenzációs páros nem először dolgozik együtt: a 2011-es felejthetetlen „Titanium” valósággal letarolta a világot. A single óriásit menetelt, a rádiós toplistákat hetekig uralta, a hozzá készült klipet pedig már több mint 1,3 milliárdan látták a YouTube-on. Guetta és Sia itt nem álltak meg és olyan további slágerekkel jelentkeztek, mint a „She Wolf (Falling To Pieces)”, vagy a „Flames”, ami 2018-ban a legjátszottab felvétel volt az európai rádiókban. Közös kiadványaik egytől egyig óriási népszerűségre tettek szert és összesen már több mint 2 milliárd streamet generáltak világszerte.

Megjelent: 452 alkalommal Utoljára frissítve:2020. október 31., Szombat 19:23
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek