Nyomtatás
2021. február 18., Csütörtök 09:43

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa x Pataky Attila & Gömöri Zsolt - Eltévedt szép világ

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Rendhagyó dalt és videóklipet mutatott be Nagy Szilárd és Ragány Misa, melynek címe "Eltévedt szép világ (Utolsó érintés 2020)".
Nézd meg te is itt az "Eltévedt szép világ (Utolsó érintés 2020)" című újdonság klipjét, melynek előadóival - "Drága Hazám" című felvételükkel - A Dal 2021 műsorának elődöntőjébe jutottak!
Amennyiben neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

A zenészpáros elsőként 1998-ban állt együtt színpadra, amikor a Vörös Malom című musical kisördögeiként szerepeltek. Gyerekkori legjobb barátságuk felnőttként is megmaradt.

Az idei évet egy olyan álom megvalósításával indították, melyet gyerekkoruk óta közösen dédelgetnek: példaképükkel együtt ragadtak mikrofont.

Az immár hátunk mögött lévő 2020-as év számtalan áldozatot követelt. Sajnos minden ember életéből elvett valami igazán fontosat. A koronavírus-járvány több ártatlan embernek a legdrágább kincsét, az életét rabolta el. Nagy Szilárd és Ragány Misa rájuk emlékezve dolgozta fel az EDDA Művek egyik legnagyobb klasszikusát, az "Utolsó érintés" című slágert, amelyben új hangszereléssel és szöveggel a vírus áldozataira emlékeznek.

"Eddig nem dolgoztam még senkivel ilyen típusú munkában. Számtalan megkeresés érkezett a több mint negyven év alatt, de eddig mindenkinek nemet mondtam. De amikor a fiúkat megismertem, tudtam, hogy a szívemre kell hallgatnom, ami azt súgta, hogy sikeres lesz a közös munkánk. A szöveg átírását is teljesen rájuk bíztam, arra biztattam őket, hogy tegyék bele magukat. Az új szöveg az első sortól az utolsóig valóságos” - mondta Pataky Attila, aki Gömöry Zsolt zeneszerzővel együtt büszkén szerepelt a videóklipben is.

Megjelent: 1088 alkalommal Utoljára frissítve:2021. február 18., Csütörtök 09:43
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek