Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
     mystat

mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa x Pataky Attila & Gömöri Zsolt - Eltévedt szép világ

- Közzétéve február 18, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rendhagyó dalt és videóklipet mutatott be Nagy Szilárd és Ragány Misa, melynek címe "Eltévedt szép világ (Utolsó érintés 2020)".
Nézd meg te is itt az "Eltévedt szép világ (Utolsó érintés 2020)" című újdonság klipjét, melynek előadóival - "Drága Hazám" című felvételükkel - A Dal 2021 műsorának elődöntőjébe jutottak!
Amennyiben neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

A zenészpáros elsőként 1998-ban állt együtt színpadra, amikor a Vörös Malom című musical kisördögeiként szerepeltek. Gyerekkori legjobb barátságuk felnőttként is megmaradt.

Az idei évet egy olyan álom megvalósításával indították, melyet gyerekkoruk óta közösen dédelgetnek: példaképükkel együtt ragadtak mikrofont.

Az immár hátunk mögött lévő 2020-as év számtalan áldozatot követelt. Sajnos minden ember életéből elvett valami igazán fontosat. A koronavírus-járvány több ártatlan embernek a legdrágább kincsét, az életét rabolta el. Nagy Szilárd és Ragány Misa rájuk emlékezve dolgozta fel az EDDA Művek egyik legnagyobb klasszikusát, az "Utolsó érintés" című slágert, amelyben új hangszereléssel és szöveggel a vírus áldozataira emlékeznek.

"Eddig nem dolgoztam még senkivel ilyen típusú munkában. Számtalan megkeresés érkezett a több mint negyven év alatt, de eddig mindenkinek nemet mondtam. De amikor a fiúkat megismertem, tudtam, hogy a szívemre kell hallgatnom, ami azt súgta, hogy sikeres lesz a közös munkánk. A szöveg átírását is teljesen rájuk bíztam, arra biztattam őket, hogy tegyék bele magukat. Az új szöveg az első sortól az utolsóig valóságos” - mondta Pataky Attila, aki Gömöry Zsolt zeneszerzővel együtt büszkén szerepelt a videóklipben is.

Megjelent: 103 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. február 18., csütörtök 09:43

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com