Nyomtatás
2021. február 07., Vasárnap 22:46

Dirty Slippers - Rendetlen gyerek

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Gondtalan gyermekkorunkat idézi fel a Dirty Slippers új dala.
Nézd meg a legújabb "Rendetlen gyerek" című dalhoz készített klipet itt!

Dirty Slippers - Rendetlen gyerek

A "Rendetlen gyerek" úgy repít vissza mindannyiunkat az időben, hogy könnyeket csalva a szemünkbe érezzük, pontosan így történt velünk is hajdanán.

A videóklipet - mely a megjelenést követő első hét alatt 160 ezer megtekintést ért el a YouTube-on - Ritók-Filip Áron dirigálta, a produceri munkálatokat pedig ezúttal is George Shilling végezte (Oasis, Mike Oldfield, Texas), aki csellón is közreműködik a felvételen. A finom hegedűjáték pedig Dávid István munkája.

"Ez az első klipünk, amelyben egyedül szerepelek. A 'Rendetlen gyerek' az eddigi munkásságunk legszemélyesebb dala, egy lelki kitárulkozás, ezért igyekeztünk a képi világgal tökéletesen a dal mondanivalóját fókuszba helyezni.

Egykori gyermekszobámban írtam, ugyanazzal a lelkesedéssel, mint anno a legelső dalomat. Bízom benne, hogy a közönségünk és mindenki, aki megtisztel azzal, hogy megnézi a képsorokat, megtalálja benne azt a simogató, nosztalgikus érzést, amit át szeretnék vele adni" - mondta Lobó-Szalóky Lázár, a csapat frontembere.

Megjelent: 332 alkalommal Utoljára frissítve:2021. február 07., Vasárnap 22:46
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek