Nyomtatás
2020. december 29., Kedd 19:23

Nagy Szilárd feat. Ragány Misa - Drága Hazám (A Dal 2021)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nagy Szilárd és Ragány Misa "Drága Hazám" című dalának rádió változata bekerült A Dal 2021 című showműsor legjobbjai közé.
Nézd meg itt a dalhoz készített klipet!

Az előadópáros idén tavasszal vált országosan ismertté, amikor megjelent az "Európa 2020" című felvételük, amelyet több millióan tekintettek meg. Azóta 60 ezer követő kíséri figyelemmel a munkásságukat, amely szinte garancia arra, hogy a "Drága Hazám" A Dal döntőjéig meneteljen.

Az alkotók így vélekednek a produkció aktualitásáról:

Most, hogy a világ magunkra hagyott minket, a harcot egymásra, családjainkra és a kultúránkra támaszkodva tudjuk teljes erővel megvívni, a harcba indulva mindig kell egy dal, amit közösen énekelhetünk. A dal biztatás arra, hogy bátran szeresd a hazád, ezt a szeretetet visszakapod.

Ha már külföldre nem utazhatunk, fedezzük fel újra hazánk értékeit, természeti csodáit, a haza szeretete most mindennél fontosabb. A mi nagy családunk a hazánk, most a hazánkban kell keresni a jövőt, és országunkban találjuk meg a biztonságot. A haza kell, hogy legyen a jövőnk záloga, a család a támasz, a Földünk pedig az újraépítés és a magyarságunk 1000 éves létezésének bölcsője.

Magyar az, aki magyarul álmodik, és gondozza, öntözi a magyarság fennmaradásának fáját. Őrzi értékeit, miközben vigyáz az előtte járó generáció által felépített hagyományokra, értékekre, és ezzel az örökséggel vállal felelősséget, alkot új világot magának, gyermekeinek, családjának.

"Nagy öröm és reménykeltő számomra, hogy egy ilyen témájú, nagyívű dalnak helye van a legjobbak között" - mondta Misa a különleges produkcióról, amelyben Magyarország csodálatos tájai mellett a magyar történelem emblematikus eseményei is megelevenednek.

"Gyerekkorom óta nagy sportrajongóként és büszke hazafiként nagy örömmel tölt el, hogy ismét nyitott a közérdeklődés az ilyen típusú dalok iránt" - tette hozzá Szilárd arra a kérdésre válaszolva, hogy milyen érzések vezetik a dal előadása során.

A dalhoz készült videóklipet augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén láthatta először a közönség.

Megjelent: 570 alkalommal Utoljára frissítve:2020. december 29., Kedd 19:23
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek