Nyomtatás
2020. december 26., Szombat 22:47

Tandi Flora - Este jó

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Zelk Zoltán "Este jó" című versének ünnepi feldolgozását készítette el Tandi Flora énekesnő. A karácsonyi hangulatú videóklip formában is megjelent zenei újdonságnak köszönhetően generációk altatódala született újjá!
Nézd meg itt a videóklipet!

A dal eredeti előadója Vitai Ildikó, akinek a megzenésített vers változata 1980-ban jelent meg a Hungaroton gondozásában.

"A nővéremmel beszélgettünk a dalról még a nyár végén. Eszünkbe jutottak a gyermekkori emlékeink, amikor édesanyánk énekelte nekünk az 'Este jó'-t lefekvéskor. Akkor merült fel az ötlet, hogy vegyük elő ezt a csodaszép verset, ezt a nosztalgikus érzelmekkel átitatott művet, és készítsünk egy feldolgozást karácsonyra alkotótársaimmal" - meséli Flora.

"Az elkészült dalt Vitai Ildikónak személyesen mutattam meg. Már elmúlt nyolcvan éves, de olyan friss és derűs! Amikor elindítottuk a lejátszót, nagyon izgultam, hogy mit fog szólni. Megható pillanat volt számára és számomra is. Könnyek gördültek végig az arcán, de közben végig mosolygott. Nagyon hálás ezért az ajándékért, én pedig - szerintem generációk nevében - hálás vagyok Neki mindazért a zenei munkásságért, amin felnőhettünk!"

Megjelent: 381 alkalommal Utoljára frissítve:2020. december 26., Szombat 22:47
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert