Nyomtatás
2020. december 10., Csütörtök 09:38

Latency - Tánc a napsütésben

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Izgalmas újdonsággal jelentkezett a Latency zenekar. A felvételen ezúttal a klasszikus cselló került előtérbe, ami remek triót alkot a lüktető, elektronikus alappal és a mély tartalmú szövegvilággal.
Nézzétek meg a dalhoz készült klipet itt és ha nektek is tetszik a dal szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Latency - Tánc a napsütésben

„A dalt egy olyan szerelem ihlette, ami nem teljesülhetett be és végül csak fájdalmat okozott. Számunkra dalszöveget írni olyan, mintha egy naplót vezetnénk.

Olyan érzelmeket vetünk papírra, amikről egyébként ilyen mélységben talán soha nem is beszélnénk”- mesélte Andi.

Az énekesnő a klipben megmutatta, hogy nem csak hangja varázslatos, hanem hangszeres tudása is megkérdőjelezhetetlen. Az alkotók elmondása szerint már régóta érlelődött bennük a gondolat, hogy a trap jegyeibe hogyan illeszthető bele egy ilyen klasszikus elem - a végeredmény rendkívül felemelő, a „Tánc a napsütésben” a két különböző hangzásvilág fantasztikus fúziója lett.

„Az alkotás során a céljainkra fókuszálunk, de közben azért igyekszünk néha megállni, és észrevenni a jelenben a boldogságot, az apró dolgokat is, hiszen ez egy csodálatos folyamat. Ha ezt nem tennénk, akkor idővel a felszabadult dalszerzés helyett elkezdenénk munkaként gondolni a zenére, ami nálunk szóba se jöhet. Mi adni szeretnénk úgy, hogy közben jól érezzük magunkat”- tette hozzá a duó.

A dalhoz egy gazdag képi világú klip is készült, amiben a készítők igyekeztek kiemelni a téma mélységét, így a füstös és viharos hátterekhez kontrasztos látványt terveztek, ami még jobban hangsúlyozza a tartalmat.

A formáció tagjai, Bognár Andrea és Szakadáti Tamás alig egy éve, egy zenei szakmai fórumon találtak egymásra. A közös munka hamar meghozta gyümölcsét, hiszen idén már a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét is megnyerték. Azóta folyamatosan készítik az új zenéket, így született meg a mostani újdonság is.

Megjelent: 353 alkalommal Utoljára frissítve:2020. december 10., Csütörtök 09:38
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert