Nyomtatás
2020. december 02., Szerda 21:53

Jami - Maradok

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megérkezett a Kőbányai srác Jami "Maradok" című újdonsága!
Nézd meg a "Maradok" című újdonsághoz készített klipet itt!

Jami, a kőbányai srác 1999-ben egy katonai baleset utáni gyógykezelése során kezdett dalszövegeket írni. Még ebben az évben a Jamana formáció keretében elindult egy rap tehetségkutatón. A csapat néhány videóklip és egy album elkészítése után 2009-ben feloszlott.

Jami 2019-ben immáron egyedül állt újra a mikrofon mögé. Alig fél év alatt elkészítette "Vallomás" című legújabb albumát, melyen őszintén, tabuk nélkül beszél eddigi életéről. Az előadó jelenleg egy egyedülálló vállalkozást vezet Tini Felügyelet néven, melynek lényege, hogy a fiatalok biztonságos környezetben tudnak szórakozni. Így a szülők nyugodtak lehetnek, miközben a srácok önfeledten buliznak.

"Reményeim szerint értékeket tudok vinni az emberek életébe az őszinte szövegeimmel és kaput tudok nyitni a szülők és a srácok között. Kiderült számomra ugyanis, hogy a legtöbb esetben a fiatalok nem ismerik a szüleiket. Legalábbis az életüket nem. Én arra tanítom a srácaimat, hogy mindig vállalják fel a tetteiket és önmagukat" - mondja Jami.

Megjelent: 246 alkalommal Utoljára frissítve:2020. december 02., Szerda 21:53
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek