Nyomtatás
2020. október 28., Szerda 23:40

ENNYI - megjelent Dzsúdló új száma!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A fiatal pop-trap előadó 2020 áprilisában adta ki debütáló lemezét, a Fotofóbiát. A nem rég megjelent "Ennyi" egy új fejezet / korszak nyitódala.
Hallgass bele a dalba itt!

"A Fotofóbia az első lemezem volt, hatalmas mérföldkő az életemben, de most ideje, hogy túlszárnyaljuk magunkat. Tembóval több új számon dolgoztunk az elmúlt hónapokban, illetve új műfajokkal kísérleteztünk, ennek az első gyümölcse az "Ennyi"." - mondta Marci a dallal kapcsolatban.

"Van bennem egy erős kiüresedés. Ez egy fura állapot, mert egyáltalán nem élem meg károsnak, vagy pozitívnak, csak hagyom, hogy legyek így üresen, ameddig kell. Egy kicsit robot üzemmódban vagyok, ebben viszont könnyebben tudok beleállni dolgokba, mert nem érzem, hogy bármiből sérülten tudnék kijönni. A kapcsolatokra sem stresszelek, mert bár tudok bántani embereket, nem tekintek magamra úgy, mint egy lehetséges veszélyforrás. Ez ennyi, most jó így a semmiben." - tette hozzá az énekes.

Dzsúdló 2020 őszén egy élő koncertturnéra indult, amelynek első állomásaként szeptember 12-én és 13-án az Akvárium NagyHallját töltötte meg kétszer az új és régi dalokkal.

Megjelent: 458 alkalommal Utoljára frissítve:2020. október 28., Szerda 23:40
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek