Nyomtatás
2020. november 14., Szombat 10:54

Már 11. éve szórakoztat téged a Lépés Rádió!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ebből az alkalomból november 16. - november 22. között születésnapi hetet tartunk!

A Lépés Rádió - Online Rádió Hivatalos Logója!

Az ünnepi héten sztárvendégekkel, élő kívánságműsorral és szórakoztató műsorokkal vár téged a Lépés Rádió Csapata!

Rádiónk 2009. november 17.-én indult útjára. Csatornánk létrehozója az Egyesület a Sérült Emberekért szervezet. Rádióadónk az elmúlt tizenegy év során sok mindenen ment keresztül. Munkatársak jöttek – mentek, hallgatók cserélődtek, de egyvalami nem változott! Mai napig ugyanazzal a hittel és szeretettel dolgozunk, ahogyan tizenegy évvel ezelőtt kezdtük lelkes munkánkat és nagyon reméljük, hogy ezt még sok – sok éven – évtizedeken keresztül végezhetjük.

Célunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban.

Rádiónk minden évben készül hallgatóinak születésnapi héttel, hétvégével és ez idén sincs másképp. Idén is megtartjuk születésnapi hetünket a korábbi évekhez hasonlóan.

Vendégünk lesz többek közt Kállay - Saunders András énekes aki képviselte hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon is és számtalan helyen lépet már fel a világban. Továbbá a nem rég a TV2 Sztárban sztár műsorát megnyert Szabó Ádámmal és zenekarával az YesYes formációval is fogunk beszélgetni élőben a jövő hét folyamán!

Illetve további sztárvendégek, hírességek lesznek vendégeink és korábban készített beszélgetéseket is ismétlünk, melyeket az elmúlt években készítettünk népszerű előadókkal. Ezen interjúk között lesznek olyanok, melyet, egy néhány éve készítettünk szintén születésnapi hetünk keretében!

Továbbá napközben és éjszaka régebbi beszélgetős műsorokat is fogunk ismételni, melyekben előfordulhatnak olyan kollégák akik már valamilyen okból nem részei rádiónknak de korábban oszlopos tagjai voltak!

A hallgatáshoz kattints Élő Műsor menüpontunkra, vagy másold kedvenc lejátszódba az alábbi linkek egyikét!

Magas minőség:
https://lepesradio.hu/live.mp3

Alacsony minőség:
https://lepesradio.hu/livelq.mp3

Vár téged is a hangszórók mellé 2020. november 16. - november 22. között a Lépés Rádió Csapata!

Megjelent: 675 alkalommal Utoljára frissítve:2020. november 14., Szombat 10:59
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek