Nyomtatás
2020. augusztus 17., Hétfő 17:51

A nyári szünet legvégéig vár életre szóló élményekkel a Debreceni Állatkert!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Debreceni Állatkert idén 33. alkalommal megrendezett nyári napközis élménytábora egy teljes héten át tartó turnusokban nyújt lehetőséget az általános iskolásoknak arra, hogy zoopedagógusok és állatgondozók segítségével interaktív, játékos keretek között ismerkedjenek meg az élővilág megannyi csodájával, és belessenek az állatkerti kulisszák mögé, ahol feltárulnak előttük a legkülönlegesebb állatok mindennapjai.

A nyári szünet legvégéig vár életre szóló élményekkel a Debreceni Állatkert!

Az idei pingvinovissal, Evettkével való séta és a zsiráfcsalád etetésében való segédkezés mellett többek között az állatgondozói munka olyan, páratlanul izgalmas részeibe is bepillantást nyerhetnek, mint a zöldszárnyú arák tréningje. Az efféle, testközeli találkozások és a játékos csapatfeladatok során igen hatékonyan, ugyanakkor szinte észrevétlenül mélyül el a táborozókban az élővilágot rendszerben értelmező és környezettudatos szemléletmód.

Idén nyáron eddig csaknem 400 gyermek csatlakozott az állatkert csapatához egy-egy hétre, és gazdagodott életre szóló élményekkel. A nyár azonban még korántsem ért véget: az intézmény ezúton felhívja minden kedves érdeklődő figyelmét arra, hogy az augusztus 24-től 28-ig tartó, utolsó turnusra még több mint 20 táborozót tudunk fogadni – így továbbra is szeretettel várják azok jelentkezését, akik a becsengetés előtt még szeretnének állati kalandokat átélni.

Megjelent: 359 alkalommal Utoljára frissítve:2020. augusztus 17., Hétfő 17:45
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek