Nyomtatás
2020. június 26., Péntek 13:34

HolyChicks - Ne felejts

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A HolyChicks nem tétovázott még a karantén időszak alatt sem, új zenével és videóval jelentkezett a vagány csajbanda!
Nézzétek meg a csajos klipet itt!

HolyChicks - Ne felejts

„Ne felejts” című újdonságukhoz forgattak klipet a lányok - természetesen otthonukban. Olyan helyzeteket vettek fel, amelyekkel garantáltan mindenki könnyen tudott a járvány ideje alatt azonosulni, hiszen a home office-ok klasszikus elemei voltak a hűtő fosztogatások vagy éppen az unalom okozta takarítási vágy.

„Az önkéntes karantén miatt arra kényszerültünk, hogy a dalszerzés és a klipkészítés folyamatait találkozás nélkül valósítsuk meg. Az alapötlet, vagyis az akkordmenet Krisztitől származik, de most a szokásos összepróbálás helyett mindenki otthon tette hozzá a saját részét. A szövegírás is átkerült az online térbe, ezúttal videócseten mentek a megfejtések” - mesélte a zenekar. „A „Ne felejts" ugyan feldolgozza az elmúlt három hónapunkat, de nem koronavírus-himnusznak készült. Reméljük, hogy a dalból energiát meríthet bárki, aki egy nehéz időszakot él meg - ahogy tettük mi is, miközben dolgoztunk rajta” – tették hozzá.

A HolyChicks igazi girlpower zenekar. Tavaly jelent meg a lányok bemutatkozó albuma „Ezmáraz” címmel, amin olyan szerzemények kaptak helyet mint a „Szabadon” vagy a „Pillangóhatás”, amivel a Dal 2020-ban egészen az elődöntőig meneteltek.

Megjelent: 363 alkalommal Utoljára frissítve:2020. június 26., Péntek 13:34
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert