Nyomtatás
2020. június 01., Hétfő 15:12

Újabb nagylelkű főszponzort köszönthet támogatói körében a Debreceni Állatkert!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Nagyerdei Kultúrpark állatkertje a járványhelyzet okozta kényszerű zárva tartás alatt magánszemélyektől és cégektől egyaránt számos támogatást kapott, akár jelképes örökbefogadás, vagy konkrét anyagi és tárgyi felajánlás formájában, ami nagy segítséget jelentett a mindennapi működés zavartalanságának biztosításához.

Újabb nagylelkű főszponzort köszönthet támogatói körében a Debreceni Állatkert!

A szintén debreceni gyökerű GLOBUS Konzervipari Zrt. hamar a park segítségére sietett, hiszen már márciusban felajánlották, hogy havi rendszerességgel nagy mennyiségű, kiváló minőségű konzervet adományoznak takarmányozási célú felhasználásra. A segítség a legjobbkor érkezett, hiszen az intézmény március közepétől egészen május 4.-ig ideiglenes bezárásra kényszerült, így – bár kiadásai, például az állatok takarmányköltségei sem csökkentek – látogatók hiányában jelentős bevételkieséssel kell megbirkózniuk. Az állatkertben élő 170 fajból többek között számos madár, főemlős és patás étrendjének jelentős részét teszik ki a zöldségfélék, így az adomány sok lakó ellátását könnyítette meg – ráadásul az egzotikus fajok esetében különösen fontos a táplálék minősége, amelyre a GLOBUS termékei minőségi garanciát jelentenek.

Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztató keretében a két cég hivatalosan is megállapodást kötött a hosszú távú támogatásról, így a Globus csatlakozott a Kultúrpark főtámogatóinak köréhez. A sajtótájékoztatót követően a GLOBUS alapanyagaiból összeállított bőségtállal kedveskedtek az állatkert lakóinak. Az intézmény reméli, hogy e felajánlás más cégeket is hasonló nemes cselekedetre ösztönöz majd, hiszen most minden támogatás nagy segítséget jelent az állatkertnek.

Megjelent: 441 alkalommal Utoljára frissítve:2020. június 01., Hétfő 15:12
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek