Nyomtatás
2020. május 30., Szombat 21:11

Elindult a Debrecen városkártya, most jó igazán debreceninek lenni!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Debrecen egyik leglátogatottabb kulturális-turisztikai intézménye, a Nagyerdei Kultúrpark elsőként csatlakozott a Debrecen városkártya szolgáltatáshoz, mely exkluzív kedvezményeket és szolgáltatásokat biztosít a cívisváros lakói számára.

 Elindult a Debrecen városkártya, most jó igazán debreceninek lenni!

A Nagyerdő szívében fekvő Kultúrpark alapítása óta a debreceniek egyik legkedveltebb kikapcsolódási helye, ezért a park törzsközönségének olyan lehetőséget szeretettek volna biztosítani, amely hozzájárul a debreceni identitástudat megerősítéséhez és ahhoz, hogy a helyi lakosok még inkább magukénak érezhessék a Parkot. Így június 15-től valamennyi lakos életkortól függően jelentős, 20-27% közötti kedvezménnyel válthat éves állatkerti bérletet, mely egyben vidámparki belépőül is szolgál és egy teljes éven át tartó felejthetetlen állatkerti és vidámparki kalandot ígér. Az ország első e-személyigazolvány alapjaira épülő okos városkártyával a debreceniek a fenti kedvezményen kívül a DKV Zrt., valamint a június közepén nyíló új Aquaticum Debrecen Strand szolgáltatásait is kedvezménnyel vehetik majd igénybe.

A kiállításától számítva három évig érvényes városkártya igényléséhez érvényes személyigazolvány és debreceni állandó lakcímkártya, továbbá egyszeri, 1000 Ft-os előállítási díj megfizetése szükséges. A kártya a DV Parking ügyfélszolgálati irodája (Malompark) mellett a Kultúrpark közelében található Visit Debrecen- értékesítőhelyen (Pallagi út / Aquaticum) és DVSC Shopban (Nagyerdei Stadion) is elkészíttethető június 2-től. Részletes információ: www.debrecen.hu, valamint www.zoodebrecen.hu.

Megjelent: 483 alkalommal Utoljára frissítve:2020. május 30., Szombat 21:11
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek