Nyomtatás
2020. április 05., Vasárnap 18:05

Coldplay - Champion Of The World

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Coldplay ismét slágergyanús trackkel jelentkezett.
Nézzétek meg a dalhoz készített új klipet itt!

Coldplay - Champion Of The World

A „Champion Of the World” a novemberben megjelent legújabb Coldplay albumon, az „Everyday Life”-on hallható. A korong nagy sikert aratott, az „Orphans” című szám eddig több mint 77 millió streamet generált csak a Spotify-on, míg ezt a tracket is már 12 millióan hallgatták meg a platformon.

A „Champion Of The World” az ötödik szám az albumról, amelyhez klip is forgott - az „Orphans”, az „Everyday Life”, a „Daddy” és a „Cry Cry Cry” című trackekhez készített anyagok is nagyot mentek a közönség körében.

Az új videóban Chris Martin frontembert láthatjuk, ahogy újra átéli a gyermekkori rossz élményeket, legyenek azok iskolai csúfolások vagy a szülőkkel való veszekedések.

„A klip arról a mágikus erőről szól, amivel a gyerekek egy pillanat alatt el tudnak szabadulni a valóságtól és belecsöppennek saját álomvilágukba.” - mesélte a rendező, Bailly.

Bár a rajongók nagyon örültek, hogy 5 év kihagyás után új albummal jelentkezett a brit zenekar, koncertekre egyelőre nem számíthatnak, ugyanis a banda addig nem hajlandó turnéra menni, amíg nem tudják környezetbaráttá és fenntarthatóvá tenni a koncertezést.

Megjelent: 355 alkalommal Utoljára frissítve:2020. április 05., Vasárnap 18:05
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert