Nyomtatás
2020. február 04., Kedd 20:05

ByeAlex és a Slepp x Hiro - Így hagysz el

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Szomorú szöveg, egy meglepő közreműködő, izgalmas képi anyag: ezek mind megtalálhatóak a ByeAlex és a Slepp legújabb klipjében.
Nézd meg az "Így hagysz el" klipjét itt és amennyiben neked is tetszik a felvétel, szavazz rá a Magyar Zenei Slágerlistánk oldalán!

ByeAlex és a Slepp x Hiro - Így hagysz el

Az X-Faktor győztes mentora egy fájdalmas szakításról írt dalt, amihez mozgalmas és filmes videó is készült. Az énekes egy gyönyörű lány társaságában Bonnie és Clyde-ot megszégyenítő genszter románcba bonyolódik.

Bye Alex hat éve robbant be a köztudatba „Kedvesem” című dalával, amivel méltón képviselte Magyarországot a 2013-as Euróvíziós Dalfesztiválon. Azóta folyamatosan ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket - két együtteséhez, a Senkiséhez és a ByeAlex és a Slepphez olyan közkedvelt trackek köthetők, mint a már 20 milliós megtekintésnél járó „Még mindig…”, a megosztó „korskorskors”, amelyet a Michael Kors világmárka még a saját kampányába is felhasznált, vagy az alig 2 hónapja megjelent „Lombok”, amelynek klipjét máris több mint 2,9 millióan látták.

Alex dolgozott már a nagysikerű AK26 formáció mindkét tagjával: Giajjeloval 2019 elején adta ki az „Anya” című dalt, a rap duó másik tagjával, Hiróval pedig a senkise színeiben alkottak együtt.

Ezúttal ismét Hirót választotta közreműködőnek új szerzeményéhez,. Az „Így hagysz el” villámgyorsan ugrott a trending lista élére a Youtube-on, és azonnal a rajongók új favoritjává vált.

Megjelent: 420 alkalommal Utoljára frissítve:2020. február 04., Kedd 20:05
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek