Nyomtatás
2020. január 22., Szerda 19:33

Kollányi Zsuzsi - Angyal

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kollányi Zsuzsi egy letisztult és természetközeli klippel jelentkezik.
Nézzétek meg az „Angyal” című dalhoz készült klipet itt!

Kollányi Zsuzsi - Angyal

„A nehéz időszakokban, a sötét időkben mindig számíthatunk a Gondviselésre, erről szól a dal szövege. Bármilyen kilátástalannak tűnik néha az élet, valamilyen formában mindig érkezik segítség.” – mondta Zsuzsi. Az “Angyal” című dalban és a hozzá készült klip képi világában is az egyszerű és tiszta szépséget közvetíti az énekesnő, aki ezzel szeretné alátámasztani a dal minden sallangtól mentes mondanivalóját.

Kollányi Zsuzsit elsősorban a Majka&Curtis LIVE produkcióban ismerte meg a közönség, ahol az ország egyik legkedveltebb élőzenekaros formációjának állandó tagja. Tavaly nyár végén ikerpárnak adott életet, azóta kevesebbet láthattuk őt koncerteken, hiszen a színpad helyett a család került az első helyre. Zsuzsi azonban a gyerekek mellett ismét egyre többet zenél, és jelenleg szólódalaira fekteti a hangsúlyt.

2019-ben több slágerrel is megörvendeztette a közönséget. Lotfi Begivel és Roy-jal elkészítették az „Ég veled” című dalt. Ez idén már nem az első alkalom volt, hogy az énekesnő Begivel dolgozott, ugyanis szintén közösen adták ki a Kowa közreműködésével készült „Eszembe jutottál” című dalt is, amelynek klipjét már több mint 4 millióan látták a YouTube-on. Gem-B, Burai, Herceg, Erős és Spigiboy szintén Kollányi Zsuzsit választották énekesnőnek közös produkciójukhoz, amely az „Álomhajó” újragondolása. Szólóelőadóként is több újdonságot jelentetett meg 2019-ben, többek közt a Mátrix című, ultramodern felvételt.

Megjelent: 544 alkalommal Utoljára frissítve:2020. január 27., Hétfő 21:38
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek