Nyomtatás
2020. március 04., Szerda 19:04

A Debreceni Zootábor idén is felejthetetlen élményeket kínál a nyárra!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén is életre szóló élményekkel várja a cívisváros állatkertje az általános iskolás gyermekeket az immáron 33. alkalommal megrendezett zoológiai szaktáborába a nyári szünet első hetétől egészen az utolsóig.

A Debreceni Zootábor idén is felejthetetlen élményeket kínál a nyárra!!

A „kicsengetés” után a napi háromszori étkezést biztosító és angol nyelven is elérhető állatkerti élménytáborokban a fiatalok szakképzett pedagógusok és állatgondozók segítségével ismerkedhetnek meg a Nagyerdő ezernyi csodájával és fedezhetik fel az Állat-, és Növénykert rejtett kincseit. A zoológiai szaktáborok által a gyermekek játszi könnyedséggel kóstolhatnak bele az állatkerti mindennapokba; mialatt az állatok viselkedésének megfigyelése és a botanikai felfedezések során, valamint a játékos vetélkedők és az interaktív érzékenyítő foglalkozások alatt szemléletmódjuk észrevétlenül formálódik. A táborozók a tudás mellett felejthetetlen élményeket is szerezhetnek, hiszen sétálhatnak a pingvinekkel, barátságot köthetnek a hüllőkkel, besegíthetnek a gyűrűsfarkú makik gondozásába és a lovas élet alapjait is elsajátíthatják.

A tábor további exkluzív élményeként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, hogy a Nagyerdő szívében eltöltött tábori hetek igazán önfeledtek és emlékezetesek lehessenek.

Jelentkezni a zooped[KUKAC]zoodebrecen[PONT]hu email címen, vagy a +36 30 355-5370 telefonszámon lehetséges.

Részletek:
www.zoodebrecen.hu/zootabor

Megjelent: 464 alkalommal Utoljára frissítve:2020. március 04., Szerda 19:04
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek