Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Hangos szex miatt az első napon véget ért a karibi hajóút

- Közzétéve november 04, 2019

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rémálom lett a karibi kalandból egy német pár számára.

Hangos szex miatt az első napon véget ért a karibi hajóút

Április 1-jén (nem vicc) Renate F. és férje, Volker kéthetes karibi tengeri utazásra indult a TUI Cruises társaság Mein Schiff 5 nevű hajóján.

Nem tartott azonban két hétig – sőt két napig sem – az útjuk: már az első nap után ki kellett szállniuk Barbadoson, és nem is térhettek vissza a hajóra. Az történt, hogy a kabinjukban szeretkezésbe kezdtek, igen hangosan végezték a tevékenységet, ráadásul az erkélyajtót nem csukták be előtte, így mindenki fültanúja lehetett az eseményeknek.

A szex után hangos veszekedés tört ki közöttük, nem tudni, miért, mindenesetre percekkel később kopogtak a fülkéjük ajtaján; megjelent a menedzser és egy biztonsági őr, és közölte velük: a kapitány utasítására el kell hagyniuk a hajót.

Amikor Renate és férje rákérdeztek az indokra, azt a választ kapták, hogy biztonsági jellegű incidens miatt kell távozniuk, méghozzá annak érdekében, hogy a személyzet megvédje őket és a többi utast is.

Mivel a hangos veszekedés közben sem egymásban sem a hajóban nem tettek kárt, a feleség csak arra tud gondolni, hogy a hangos szex miatt kellett elhagyniuk a fedélzetet.

A pár igen dühösen vette tudomásul, hogy nemcsak, hogy lemaradtak a befizetett út jelentős részéről, de még ezek után egy vagyont kellett kifizetniük a barbadosi szállásra, a Párizsig szóló repülőjegyre, és a vonatjegyre haza, Németországba. A házaspár úgy döntött, pert indít a TUI Cruises ellen a költségeik visszatérítéséért.

Megjelent: 45 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. november 04., hétfő 11:28

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com