Nyomtatás
2019. december 16., Hétfő 19:02

New Level Empire feat. Lola - Hazakísér/Guide You Home

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hazakísér címen elkészült az NLE új slágere, melyben Zola ezúttal Lolával énekel duettet. A dalhoz klip is készült, melynek segítségével te is részese lehetsz a zenekar baráti társaságának…

Nézd meg a klipet itt: 

New Level Empire feat. Lola - Hazakísér/Guide You Home

Nemrégiben egy teltházas Akvárium koncerten ünnepelte meg hatodik születésnapját az együttes. A Hazakísér duettet először ott hallhatta a közönség. A New Level Empire korábban együttműködött már az AK26-tal, a Republic-kal…, és most Lolát kérték fel egy közös produkció erejéig. Az eredetileg angol nyelvű dal (Guide You Home) most Hazakísér címen magyar verziójban is elkészült egy videó kíséretében.

„Lolát még a VIVA-s korszakomból ismerem, mindig is csíptem, nagyon kedves lány. Duettünknek története is van. Korábbi együttesemmel Hatvanban, Lola szülővárosában koncerteztünk tíz éve, ott is felkértem egy közös dalra, ami nagyon jól sikerült.” – meséli Zola, az NLE énekese.

A klip egy baráti társaság közös hétvégéjét mutatja be a hegyekben egy csodálatos kastélyszállóban Szigetváron. „A legnagyobb ünnep számunkra, ha összejön a baráti társaság és jól érezzük együtt magunkat. Az év vége közeledtével aktuálisnak gondoltuk ezt az életérzést, mi ezzel a dallal és videóval készülünk az ünnepekre.” – fejti ki Zola. A videóban láthatunk szalonnasütést, tűz körül zenélést, közös muffin sütést és egy romantikus vacsorát, melyen új szerelem is születik.

Megjelent: 594 alkalommal Utoljára frissítve:2019. december 16., Hétfő 19:02
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek