Nyomtatás
2019. december 15., Vasárnap 20:23

Nigel Stately kanadai énekesnővel készítette új dalát!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A világhírű DEEP CAFÉ partysorozat kitalálója Nigel Stately ismét egy nemzetközi projekten dolgozott. Új dalát a Kanadában élő Jennifer Jung (Moonessa) énekelte fel. A How We Do-hoz most elkészült a klip is.

Nigel Stately

„Jennifer Jung, azaz Moonessa egy félig magyar hölgy, aki Kanadában él. Nagyon szeretjük egymás zenéjét, így régóta terveztünk egy közös dalt. A How We Do-t Somogyvári Danival együtt szereztük még a nyáron, de a premierrel és a klippel megvártuk a Rádió1-es műsorom indulását." – meséli Nigel.

„Mivel a dalt még a nyáron írtuk, egy napfényes autókázós klipet álmodtunk meg hozzá, amit a kellemes időjárásnak köszönhetően, most ősszel is meg tudtuk valósítani." – osztja meg velünk a dj, aki azt is elárulta, hogy a klipben Spikey, a család kutyusa is szerepel. Nigel Stately neve egybeforrott a DEEP CAFÉ partysorozattal, melyet még 2013-ban indított hódító útjára menedzserével, Puchardt Anitával közösen, nem is akármilyen sikerrel. Ezzel a brand-del gyakorlatilag a fél világot bejárta, szerepelt többek között Marokkóban, Dél-Afrikában, Amerikában a Miami Winter Music Conference-en, Montenegróban, Thaiföldön, Horvátországban és Németországban... Jó hír, hogy a világhírű klubest ismét elindul Budapesten, a Klub Heaven-ben!

Megjelent: 566 alkalommal Utoljára frissítve:2019. december 15., Vasárnap 20:23
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek