Nyomtatás
2019. december 12., Csütörtök 22:00

Rúzsa Magdolna - Hazatalálsz

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Magyarország elsőszámú énekesnője egy lendületes dallal tér vissza, amelyhez egy igazán különleges hangulatú klipet is forgattak.
Nézzétek meg az újdonságot itt!
Amennyiben tetszik nektek a dal szavazzatok rá itt a Lépés Magyar Top 20-as listánkon és segítsétek Magdit az 1. helyig menetelni!

Rúzsa Magdolna - Hazatalálsz

A Hazatalálsz című felvétel és a hozzá készült videó Rúzsa Magdi emlékeibe, gyerekkorába enged egy kis betekintést.

„Nagy öröm volt számomra, hogy egy komoly filmes csapattal mehettem Kishegyesre és környékére. Személyesen mutathattam meg a számomra legkedvesebb helyeket, melyekről a koncerteken folyamatosan mesélek a közönségnek. Végre betekintést nyújthatok az emlékeim birodalmába, és a dalszövegeimben visszatérő momentumok képekben is megjelennek. A gyökerek, a gyermekkor fontosak számomra, az igazi feltöltődést jelentik időről időre.” – mesélte Magdi.

A videót Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte, céljuk az volt, hogy minél jobban elkalauzolják a nézőket az énekesnő világába, és megmutassák, merre ment nap mint nap az iskolába, hova bújt el a világ elől, ha egy kis magányra volt szüksége, és honnan indult a karrierje. A szüleit, a gyerekkori barátait és Nikolt, Magdi legjobb barátnőjét is megkérték, hogy szerepeljenek a kisfilmben.

Megjelent: 636 alkalommal Utoljára frissítve:2019. december 15., Vasárnap 10:53
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek