Nyomtatás
2018. augusztus 10., Péntek 13:36

Zoli Vekony – Moments feat. James Cash

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Új dallal jelentkezik a Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Zoli Vekony.
A maximálisan klub- és rádióbarát „Moments” egy könnyed lüktetésű track, amelynek vokáljaiért az érces hangú James Cash felel.
Itt nézhetitek meg az új dalhoz készült klipet!




Zoli Vekony – Moments feat. James Cash

A szenvedélyes elektro balladaként induló szám egy ütős dance felvételként teljesedik ki, masszív hangzással és erőteljes droppal. A kifejezetten táncparkett kompatibilis dalhoz egy igazán hangulatos klip is készült, amiben Zoli egy szkafanderbe bújva vállalta a főszerepet. A Marsra szánt szerkóját a kávézóban és a sarki fűszeresnél is magán tartja, így a végeredmény egy meglehetősen szórakoztató videó lett.
Zoli így nyilatkozott a klipről: „Szeretem amikor egy produkcióban több alkotó ízlése keveredik, ezért esett a választás a rock világából jött James D. Cash-re. Miután a kiadó rábólintott a klip koncepciójára, a legnagyobb problémát a megfelelő űrruha beszerzése jelentette. Végül kiderült, hogy nemsokára hazakerül az a darab, amit a National Geogrpahic „Mars” című sorozatában is használtak, így megoldódott a dolog.” A tehetséges DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek a YouTube-on, valamint a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat. Erre hazánk legrangosabb zenei díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért járó szobrot. A „The Way I Do” több mint 1,2 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált „Finally” és a Calidorával közös „In My Mind” című slágerek követtek.

Megjelent: 2237 alkalommal Utoljára frissítve:2018. augusztus 10., Péntek 13:36
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek