Nyomtatás
2023. július 08., Szombat 14:01

Anne-Marie – UNHEALTHY feat. Shania Twain

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Anne-Marie nemrég jelentette be, hogy 2023. július 28-án érkezik következő stúdióalbuma, az ’UNHEALTHY’, most pedig újabb jó hírt hozott: elkészült azonos című kollaborációja Shania Twain-nel, amely a lemez egyik legjobb dalának ígérkezik harmonikus gitártémájával és a két, különböző műfajt képviselő női ikon jellegzetes hangjával.
Hallgassátok meg itt a dalt!

Anne-Marie – UNHEALTHY feat. Shania Twain Anne-Marie – UNHEALTHY feat. Shania Twain | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A nyáron debütáló lemez mélyebb betekintést enged a brit popsztár kívülről sokszor tökéletesnek látszó életébe. A számokat egy olyan időszakban írta, amikor már készen állt arra, hogy feldolgozza múltbéli fájdalmas kapcsolatait és nyisson az új, pozitív találkozások felé. A korong végigvezeti hallgatóját ezen a folyamaton, egyfajta utazást kínál a teljes káosztól a végső elégedettségig.

Anne-Marie-nek a mai napig hét slágere került a brit ’Top 10’ közé, két albuma a ’Top 3’-ba és zenéi hétmilliárd lejátszásnál tartanak világszerte. Legutóbbi nagy durranása a David Guettával és Coi Leray-el közös „Baby Don't Hurt Me” című track, amely nálunk is óriásit megy jelenleg.

A vadonatúj, „Unhealthy” című felvétel a pop és a country műfajok tökéletes egyvelege. Az essexi énekesnő gyerekkora óta rajongója a kanadai country-pop jelkép Shania Twain-nek, így a kollaboráció egy régóta dédelgetett álom beteljesülése.

Megjelent: 187 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek