Nyomtatás
2023. június 29., Csütörtök 09:17

Dean Walker, Idd Aziz – Moko

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az izraeli gyökerekkel rendelkező, amerikai producer, Dean Walker már gyerekkora óta rajong a zenéért: autodidakta módon tanult meg először zongorázni, majd gitározni és dobolni.
Hallgassátok meg itt a "Moko" című felvételt!

Dean Walker és Idd Aziz – Moko Dean Walker, Idd Aziz – Moko | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Eddigi karrierje során sikeres projektekben vett részt „ghost” producerként, valamint számtalan magánrendezvényen fordult meg lemezlovasként. Hivatalosan azonban 2018-ban indította el szólókarrierjét, amely során USA és Európa legmenőbb klubjainak DJ pultja mögé állt be, hogy afro és organic house felvételekkel forrósítsa fel a táncparkettet.

A hasonló zenei irányultság hozta össze a rendkívül tehetséges és népszerű, afro-fusion / afro-house stílusokat képviselő, kenyai születésű Idd Aziz-zal.

Nevét a Khaligraph Jones-szal közös sláger, a „Come Dada” tette ismertté, melynek köszönhetően az elektronikus zenei szcéna is teljesen magába szippantotta.

A közel félmillió havi hallgatóval rendelkező előadó zenéje kifejező, mélyen érző és lelkesítő ritmusokból áll, melyek egyedi hangzást teremtenek a világ zenei piacán. Idd büszke arra, hogy ősei nyelvén és kiswahili nyelven énekel, amelynek legjobb példája ’Africala’ című albuma, ami Nagy Afrikát jelent.

A „Moko” című újdonságban az afrikai ütemektől kezdve az egyedülálló vokálon át a felemelő hangulatot árasztó szintetizátorokig minden benne van, ami garantálja a feel-good pillanatokat.

Megjelent: 149 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert