Nyomtatás
2023. június 23., Péntek 11:15

Kalapáccsal kellett feltörni a péniszlakatot, miután a volt barátnőnél maradt a kulcs

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A zár már teljesen elrozsdásodott, specialista kellett hozzá.

Bizarr történetet osztott meg egy tetoválóművész.

A Mirror azt írja, hogy a La Tuerta Piercer néven ismert tetoválónő a TikTokon számolt be róla, hogy egyik vendége egyszer azt kérte tőle, szedje le valahogy a péniszéről a lakatot.

@latuertapiercer ????Un candado ahí abajo, una llave perdida y un final felix. Tu hubieses aguantado tanto? Porque yo hubiese entrado en paníco nuclear ???????????? #candado #bds #cosasquepasan #exnovio #piercing #newpiercing #barcelona #madremia ♬ original sound - LA TUERTA

A férfi körülbelül nyolc hónapja vásárolta a zárat, aminek a kulcsát a barátnőjénél tartotta. Három hónappal ezelőtt szakítottak, de a férfi nemi szervén ezután is ott volt a lakat. Amikor végre megszerezte a kulcsot az exétől, kiderült, hogy a lakat annyira berozsdásodott, hogy nem lehet kinyitni.

Kénytelen volt a barcelonai tetoválás- és piercingspecialistát felkeresni.

La Tuerta Piercer TikTok-videóját eddig több mint 2 milliószor nézték meg.

A felvételen épp konzultál a férfivel, miközben gumikesztyűben vizsgálja a rozsdás zárat. A nő meg is állapította, hogy a férfi minden alkalommal a lakattal a péniszén fürdött.

Végül elő kellett venni egy kalapácsot, hogy kiszabadítsák a nemes szervet. Nagyon óvatosnak kellett lenniük, de néhány pontos, precíz ütés után sikerrel jártak.

A tetoválóművész egyébként azt mondta, hogy nem lepődött meg, rendszeresen találkozik hasonló problémákkal.

Megjelent: 221 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek