Nyomtatás
2023. június 13., Kedd 22:10

Kutyájával helyet cserélve akarta megúszni a letartóztatást egy ittas sofőr

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Miután nem jött be a terve, még elszaladni is megpróbált a Coloradóban lemeszelt férfi.

LESLIELAUREN GETTY IMAGES (ILLUSZTRÁCIÓ) Kutyájával helyet cserélve akarta megúszni a letartóztatást egy ittas sofőr | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Egy amerikai sofőr úgy próbálta elkerülni az ittas vezetés miatti letartóztatását, hogy helyet cserélt a kutyájával, miután megállították – számolt be a CNN a Colorado államban található Springfieldi Rendőrkapitányság közleménye alapján.

A férfit május 13-án szombat este fél 12 körül állította meg a rendőrség, mert több mint 80 kilométer/órás sebességgel hajtott egy olyan útszakaszon, ahol a megengedett sebesség 30 mérföld/óra volt, mi nagyjából 50 kilométer/órának felel meg.

Míg az intézkedő járőr megközelítette a kocsiját, a sofőr megpróbált helyet cserélni az anyósülésen ülő kutyájával – így a rendőrnek volt alkalma végignézni a trükköt.

Majd kiszállt a jobb első ajtón, és azt állította, hogy nem ő vezetett.

A férfi, akinek a személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, ittasnak tűnt, és amikor megkérdezték tőle, hogy fogyasztott-e alkoholt, megpróbált elszaladni. Azonban a B-terv sem jött össze, mivel 20 méteren belül utolérték.

Ezután kórházba vitték, ahol orvosi vizsgálatot végeztek rajta. Végül pedig a Baca megyei börtönbe szállították, ahova azért került, mert többi között alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt történő vezetéssel, gyorshajtással és a letartóztatásnak való ellenállással is megvádolták, és letartóztatták.

Megjelent: 258 alkalommal Utoljára frissítve:2023. június 13., Kedd 21:24
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek