Nyomtatás
2023. június 13., Kedd 19:41

Freddie - Velem a világ

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Óriási lendülettel vág neki a nyárnak a Freddie: megjelent második stúdióalbuma, a "Szabadon", amely egyben az énekes első szerzői kiadású lemeze.
Nézd meg itt a lemezről elsőként saját videóval megjelent "Velem a világ" című felvétel klipjét! Amennyiben neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Az album egyik legmeghatározóbb felvétele, a drum and bass lüktetésű "Velem a világ" látványos klippel debütál!

A "Szabadon" egy hiánypótló pop-rocklemez ütős rockdalokkal és lélekmelengető lírai balladákkal, és kétségkívül az egyik legkülönlegesebb trackje a "Velem a világ", amely tört ritmusával teljesen felrázza a tavaszt. "A dal arról szól, hogy mennyi megpróbáltatáson, csalódáson kell keresztülmennie az embernek, hogy megtalálja azt, akivel érdemes leélnie az életét. Aki sokszor ott volt előttünk, csak görcsösen kerestük, sokszor pedig viszontagságos utak vezettek el hozzá. A lényeg, hogy amikor végre odaérünk, értelmet nyer az addigi szenvedés, és már nem változtatnánk rajta" - nyilatkozta Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie az új felvételről, amelynek klipjében feltűnik csodálatos felesége, Dóri is.

Megjelent: 270 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek