Nyomtatás
2023. június 09., Péntek 21:47

Zaporozsec - L'amour toujours

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Izgalmas szavakból dal született - megjelent a Zaporozsec "L'amour toujours" című sanzon szerzeménye, mely a közösség erejének köszönheti létrejöttét.
Lesd meg itt a dal klipjét és ha neked is tetszik a jelenleg toplistánk 1. helyezetje, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as menüpontunk által!

 

Egyik legőrültebb közösségi kezdeményezését indította el nemrég a Zaporozsec zenekar. Arra kérte a követőit, hogy legyenek a múzsái, és küldjenek számukra érdekesen hangzó szavakat. Merész elképzelésük szerint azt vállalták, hogy ezekből 5 nap alatt dalt írnak, és elő is adják a turnéindító koncertjük egyik meglepetéseként.

A játék hatalmas sikert aratott a social media felületeiken, rengeteg szó érkezett. A szöveg- és zeneírás mozzanatait folyamatosan megosztotta a banda, így a koncert során már a közönség is énekelte a sorokat.

 

A kislemezborító kiválasztása során egy olyan, sokatmondó kép lett a befutó, ami a dal ősbemutatóján a közönségről készült. Ennél jobban nem is fejezhetné ki a köszönetét a zenekar ezért a maradandó közös alkotásért. Természetesen a "L'amour toujours" klipje is a közönség bevonásával készült el, a videóhoz mindenki elküldhette a saját felvételeit, amik a dalszöveget írják le különböző ötletes módokon.

Megjelent: 1472 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek