Nyomtatás
2023. június 04., Vasárnap 10:38

Curtis x Charlie – Maradunk végig

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Curtis csakúgy dúskál a jó hírekben: miután hatalmas tömeg előtt debütált Curtis Live Band zenekarával, valamint bejelentették, hogy ő lesz a tíz év után ismét műsorra kerülő The Voice egyik zsűritagja, végre megjelent vérpezsdítő, slágergyanús felvételével, melyet elsőszámú példaképével, Horváth Charlie-val közösen jegyeznek.
Nézzétek meg itt a dalhoz készített klipet és ha nektek is tetszik a dal, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Curtis x Charlie – Maradunk végig Curtis x Charlie – Maradunk végig | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Sokaknak okozott feledhetetlen, egyben megható pillanatokat a népszerű rapper, amikor Charlie bőrébe bújva előadta a „Mindenki valakié” című rock ’n’ roll örökzöldet. Már akkor lehetett sejteni, hogy ennek bizony lesz folytatása, amely most végre megérkezett.

„Charlie gyerekkorom nagy kedvence, mindig is álmom volt, hogy egyszer majd duettet készítsünk. Meghatározó volt számomra, amikor a Majkával közös Fonogram-díj megnyerésekor személyesen gratulált a gálán, lett egy kapocs köztünk, ami az évek során tovább erősödött. Viszont csak tavaly fogalmazódott meg bennem, hogy zeneileg már érzem magam annyira kiforrottnak, hogy lépjek az álmaim felé, és felkérjem őt egy közös dalra. Azért is értékes nekem ez az egész, mert hiába a korkülönbség, úgy érzem, barátok lettünk” – mesélte Curtis.

Charlie ikonikus, füstös hangja és Curtis rapbetétje egy klasszikus nyári történetté elevenedik, Jimy J. Hollywood gengszterfilmes, parádés videóklipje pedig tovább borzolja a kedélyeket.

Megjelent: 219 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek