Nyomtatás
2023. május 20., Szombat 21:40

Edenfoals - Monoton élet

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az Edenfoals egy feltörekvő magyar formáció. Harmadik daluk a "Monoton élet" címet viseli, és egy himnusz azoknak, akik nem elégszenek meg a szürke és unalmas hétköznapokkal, hanem valami nagyobb és szebb után vágyakoznak.
Nézd meg itt a "Monoton élet" című dal klipjét!

A felvétel arra ösztönöz, hogy álljunk ki az álmainkért, és ne féljünk harcolni azokért, amik igazán fontosak számunkra.

"Szeretnénk inspirálni az embereket ezzel a szerzeménnyel, hogy merjenek változtatni az életükön, ha nem érzik jól magukat benne. Szeretnénk megmutatni, hogy van kiút a monotonitásból, ha hiszünk magunkban és a céljainkban" - mondta Gyuri, az Edenfoals énekese. "Mindegy, hogy kamionsofőrként, körmösként, eladóként vagy éppen programozóként dolgozol. Mindegy, hogy egy gyárban vagy a saját vállalkozásodban tevékenykedsz, nem szabad belerekedni a hétköznapok mókuskerekébe. Nem számít, hogy milyen munkát végzünk vagy milyen körülmények között élünk: mindig van lehetőség arra, hogy jobbá tegyük a napjainkat és közelebb kerüljünk az álmainkhoz" - tette hozzá.

Megjelent: 328 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek