Nyomtatás
2023. május 19., Péntek 21:26

Kukában bujkáló medve rémítette halálra az iskolaigazgatót – videó

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Aligha volt szüksége kávéra május 1-én hétfő reggel a nyugat-virginai Zela általános iskola igazgatójának. A napja ugyanis azzal indult, hogy halálra rémítette egy kukában bujkáló medve.

FACEBOOK - NICHOLAS COUNTY BOARD OF EDUCATION Kukában bujkáló medve rémítette halálra az iskolaigazgatót – videó | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Erősen indult James Marsh, a nyugat-virginiai Zela általános iskola igazgatójának hete. Hétfőn május 1-én, reggel negyed nyolckor egy megtermett fekete medvével találta magát szemközt, amikor kinyitotta az iskola parkolója mellé kihelyezett, lezárt szemeteskonténert – írja a BBC.

A rémült igazgató üvöltve rohant, mire a medve is megijedt, és szintén menekülőre fogta. Az állat hamarosan eltűnt a közeli erdőben. A jelentet rögzítette egy biztonsági kamera, a felvételt az iskola fenntartója osztotta meg a Facebookon.

Marsh utólag már a humoros oldaláról látja a történetet, egy helyi hírportálnak legalábbis az nyilatkozta, hogy az iskola összes diákjának megmutatták a felvételt, mert mindenki nagyon viccesnek találta.

A tankerület később megosztott a másik felvételt is, melyen az látható, hogy hogyan jutott be a medve a lezárt kukába.

Megjelent: 176 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek