Nyomtatás
2023. május 09., Kedd 10:41

Gurulós járókerettel tanítja járni dédunokáját a 88 éves férfi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Mindketten kerekes járókerettel közlekednek, és nagyon élvezik az együtt töltött időt.

Dédnagypapa és dédunoka gurulós járókerettel Gurulós járókerettel tanítja járni dédunokáját a 88 éves férfi | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Megható videó készült egy 88 éves amerikai férfiről, aki kerekes járókerettel közlekedik, és így tanítja járni a 14 hónapos dédunokáját.

A duó már december óta sétálgat együtt, a kis Ocean akkor tette meg az első lépéseit, most pedig egy márciusban készült videó ment hatalmasat a neten. A felvételt Ocean édesanyja, Brianna Dukz osztotta meg a TikTokon:

„A nagypapám valószínűleg nem gondolta, hogy megéri majd a találkozást a dédunokájával, arra meg biztosan nem számított, hogy minőségi időt tölthessen vele. Szóval igazán különleges látni azt a kötődést, ami közöttük van” – mondta a kislány 24 éves anyukája, aki nagyon sok videót készít a párosról, hogy később megmutathassa a lányának, milyen kötelék volt közte és dédpapája között.

A dédszülők és dédunokáik között sokszor különleges kapcsolat alakul ki, egy korábbi cikkünkben bemutattunk olyan dédszülőket és dédunokáikat, akik folyton együtt lógnak.

Forrás: (Good Morning America)

Megjelent: 219 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek