Nyomtatás
2023. május 04., Csütörtök 23:28

Egy egész héten át ünnepli a madarakat és fákat a Zoo Debrecen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Herman Ottó kezdeményezésére 1906 óta minden évben május 10-én tartjuk a Madarak és Fák Napját, amely a közösség – eredetileg főként az ifjúság – figyelmét hivatott felhívni az élővilág e rendkívül értékes képviselőire és védelmük fontosságára.

Egy egész héten át ünnepli a madarakat és fákat a Zoo Debrecen! Egy egész héten át ünnepli a madarakat és fákat a Zoo Debrecen! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

E jeles zöld ünnep alkalmából a Zoo Debrecen most először május 8. és 14. között egy egész héten keresztül tematikus programokkal várja az újjáéledő természet iránt érdeklődő gyermekcsoportokat és családokat.

Hétköznap a Park több időpontban fogadja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen vagy a +36 30 355 5370-es telefonszámon előzetesen regisztráló óvodás és iskolás csoportokat, akiknek interaktív szakvezetésen mutatja be testközelből a madarak és fák világát, és ajándék facsemetével is kedveskedik. Szombaton és vasárnap tettre kész ornitológusokként a látogatók maguk is részt vehetnek az egzotikus tollas lakók viselkedésének kutatásában, interaktív foglalkozás keretében pedig tovább bővíthetik velük kapcsolatos tudásukat az Ismeretek tárházában.

Belépő megváltásával valamennyi program díjmentes.

Megjelent: 186 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek