Nyomtatás
2023. április 30., Vasárnap 08:43

Megjelenés előtt már mindenki kívülről fújta: itt a Follow The Flow új dala

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hamarosan – másfél év után – új nagylemezzel jelentkezik napjaink meghatározó hazai együttese, a Follow The Flow – az új album első dala pedig máris sláger.
Nézzétek meg itt a "Szélcsend" klipjét és ha nektek is tetszik, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Follow The Flow - Szélcsend Megjelenés előtt már mindenki kívülről fújta: itt a Follow The Flow új dala | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

 

A Szélcsend hivatalosan még csak most jelent meg a YouTube felületén, ám napok óta hangos tőle a TikTok: Szakács Gergő mini-flashmob keretében Budapest több pontján is előadta a dal refrénjét, ami óriási sikert aratott a járókelők között.

„Ha sok volt a sötét és előjön a fény, az árnyékom elől is menekülök” – hangzik a Szélcsend egyik sora, s ez előrevetíti az áprilisban érkező, Egyedül a sötétben című nagylemez egyik fő motívumát is, ugyanis azon a fény-árnyék ellentét kap kiemelt szerepet szó szerinti és átvitt értelemben is. Senki ne gondolja azonban, hogy egy mélabús albummal áll elő a trió, sőt: a dallamok szokás szerint azonnali dúdolgatásra születtek, a szövegek pedig elgondolkodtatnak arról, hányféle árnyalata van az egyedüllétnek – néha mekkora szükségünk van rá például, és mennyire fel tud tölteni.

A Szélcsendhez videoklip is készült, melyet Büki Balázs rendezett.

Megjelent: 244 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek