Nyomtatás
2023. április 23., Vasárnap 18:56

Ed Sheeran – Eyes Closed

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az úttörő, négyszeres Grammy-díjas popzseni, Ed Sheeran a kivonás matematikai alapművelettel elnevezett, új korongjával zárja egy évtizedet átölelő albumkorszakát, mely 2023. május 5-én érkezik. A dalszerzői gyökereit felidéző ’-’ (Subtract) című LP-t Ed a személyes gyász és remény hatására írta, az anyag bemutatja a bolygó egyik legnagyobb sztárjának legsebezhetőbb és legőszintébb oldalát.
Nézzétek meg az új "Eyes Closed"-hez készített klipet itt!

Ed Sheeran – Eyes Closed Ed Sheeran – Eyes Closed | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A nem rég megjelent albumbeharangozó, „Eyes Closed” című felvételt még 2018-ban kezdte el készíteni a brit énekes-dalszerző, de feleségének betegsége és közeli barátjának tragikus halála inspirálta arra, hogy befejezze. A legújabb, szívhez szóló, mégis upbeat hatású változat arról szól, hogy miután elveszítesz valakit, sokáig nem tudod elhinni, hogy nincs többé. Mindenhol őt látod becsukott szemmel.

Új lemezének megjelenése előtt két nappal - május 3-tól - a Grammy-díjas szupersztár egy bensőséges utazásra invitálja a nézőket négyrészes dokumentumsorozatában, mely a Disney+-on lesz látható „Ed sheeran: The Sum Of It All” címmel. Az eddigi életéről, munkásságáról, gigaslágereiről és tavaly átélt megrázó események feldolgozásáról szóló minisorozat a brit előadó exkluzív, soha nem látott privát archívumát, meghitt előadásait és a családjával, barátaival készített interjúkat felhasználva mutatja be Ed Sheeran személyes oldalát, eddig féltve őrzött magánéletét, és azt, hogy tapasztalatai hogyan formálták őt művészként.

Megjelent: 141 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek