Nyomtatás
2023. április 23., Vasárnap 17:56

Lotfi Begi x Burai – Háborgó mélység 4

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A nyolcszoros platinát bezsebelő, időtálló rádiósikert, a „Háborgó mélység 2” Thaiföldön készítették, így Lotfi Begi és Burai párosa sorsszerűnek érezte, hogy utolsó állomásuk egyenesen Bangkokig vezessen. A „Háborgó mélység 4” című vadonatúj számban Begi deep house-os kellemesen lágy dallama és Burai összetéveszthetetlen hangja ismét zseniális Jin-jangként egyesült.
Nézzétek meg a klipet itt és ha nektek is tetszik, szavazzatok a dalra a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Lotfi Begi x Burai – Háborgó mélység 4 Lotfi Begi x Burai – Háborgó mélység 4 | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Három évvel ezelőtt egy elsöprő sláger született „Háborgó mélység” címmel Burai, Opitz Barbi és Missh hármasa alatt, amelynek elektronikus zenei lehetőségeit kiaknázva Lotfi Begi elkészítette a folytatást. Olyannyira sikerült maradandó szerzeményt alkotnia a duónak, hogy a MAHASZ legfrissebb, rádiós játszást összegző adatai szerint még mindig kiemelkedő helyet foglal el a „Háborgó mélység 2”. A kollab a filmes geget folytatva fejest ugrott a „Háborgó mélység 3”-ba, ami szintén közönségkedvenc lett közel hatmilliós YouTube-nézettséggel, most pedig még utoljára felkapva a búvársisakot ismét a mélyre úsztak egy zenei igazgyöngyért.

„Begivel egyre többször rájövünk, hogy új kapukat nyitogatunk egymásban, és eddig csak kevés százalékát éltük meg annak, amit még közösen elérhetünk! Erre akkor döbbentem rá, amikor megírtuk a „Háborgó mélység 4”-et, amit a felhőtlen szabadságérzés és egy fájdalmas szerelmi történet ihletett” – mesélte Burai Krisztián, aki nemcsak előadóként tűnik ki a hazai zenei színtéren, hanem kiváló szövegíró is.

„Furcsa időszak volt akkoriban, amikor a „Háborgó mélység 2” született! Nyakunkon volt a covid, kezdődtek a lezárások, én épp a családommal nyaraltam Thaiföldön, amikor Burai felkért a dal átdolgozására, ami végül ott el is készült. És most a sorozat befejezéseként a 4. epizódot a fővárosban, Bangkokban zártuk le egy igazán kifejező videóval, melyet Miki357 rendezett!” – mondta Begi.

Megjelent: 462 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek