Nyomtatás
2023. április 22., Szombat 15:13

Ava Max – One Of Us

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ava Max újabb slágergyanús hozza el a tavaszt. Az „One Of Us” januárban megjelent új albumán, a ’Diamond & Dancefloors’-on is helyet kapott.
Hallgassátok meg itt!

Ava Max – One Of Us Ava Max – One Of Us | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Mára már mindenki ismeri az énekesnőt: az utóbbi évek egyik legsikeresebb női előadja, akinek olyan megahiteket köszönhetünk, mint a „Kings & Queens”, a „Sweet but Psycho”, vagy a „Maybe You’re The Problem”.

Az albán-amerikai előadó szeizmikus hangjával és egyedi, előremutató gondolkodásmódjával gyorsan bebizonyította, hogy igazi szupersztár. A ’Diamonds & Dancefloors’ korong az énekesnő-dalszerző aranyminősítéssel rendelkező 2020-as debütáló lemezét, a ’Heaven & Hell’-t követi. Minden egyes felvételt teljességgel átitatja a 80-as évek dance és diszkó hangulata: ilyen a legutóbb megjelent „Dancing’s Done”, a közel 90 millió streamnél járó „Million Dollar Baby” sláger vagy az energikus „Weapons”.

A projekt legérzelmesebb dala a „One of Us”, mely balladaként indul, majd egy felemelő himnusszá alakul át. A kapcsolat végével való megbékélésről szóló zeneszám ezúttal is upbeat és fülbemászó, az Ava-tól megszokott szemtelenséggel fűszerezve.

Megjelent: 276 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek