Nyomtatás
2023. április 19., Szerda 10:09

Egy utas egész sort foglalt le magának a repülőn, hogy nyugta legyen, de csak egy jegyet vett

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy TikTok felhasználó megosztott egy trükköt a közösségi oldalon, amellyel helyet lehet foglalni a "szegény emberek első osztályán" a repülőgépeken. A trükk lényege, hogy a turista osztályon az utas oldalán egy egész sor szabad legyen.

A TikTokon @ndainternet néven szereplő felhasználó azonban egy kis csaláshoz folyamodott, hogy biztosan legyen helye az üres sorban. Ő lefoglalta az összes helyet a sorban, majd egy kivételével az összeset visszamondta. "45 perccel a repülésem előtt lemondtam két jegyemet, és a pénzem 100 százalékát visszakaptam!" - mondta a TikTokon közzétett videójában, hozzátéve, hogy a trükk 90 százalékban működik.

@ndainternet How to get a Poor Man’s First Class! ????????✈️ If you’re looking to fly on an airline or travel abroad on holiday, you can’t afford a private jet or the first class on most flights, but with this hack, you can book an airline ticket and get yourself the cheap version of first class and save money! ???? #airline #flight #firstclass #savemoney ♬ original sound - NDA

A videó virális lett, közel százezerszer nézték már meg, és rengeteg hozzászólás érkezett, a parázs vitákat itt lehet elolvasni.

Az utasoknak azonban érdemes figyelembe venni, hogy a repülőtársaságoknak külön szabályozásuk van az ilyen jellegű helyfoglalásokkal kapcsolatban, és bármikor megváltozhatnak a szabályok. Ezért mindig érdemes tájékozódni az adott légitársaság honlapján vagy ügyfélszolgálatán a helyfoglalási szabályokról.

Forrás: Mirror

Megjelent: 245 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek